Wist jij al dat Stal De Meijerij ook aangesloten is bij de Vriendenloterij? 
Door lid te worden van de Vriendenloterij steun je met jou lidmaatschap Stal De Meijerij met de helft van je lot! Ook maak je hiermee natuurlijk kans op hele leuke prijzen. Ben je al lid van de Vriendenloterij? Dan kan je heel makkelijk jou lot omzetten naar Stal de Meijerij! 

Wil jij ook kans maken op leuke prijzen en tegelijkertijd Stal De Meijerij een handje helpen? Klik dan op deze link om je in te schrijven bij de Vriendenloterij. Of wil jij jouw lot omzetten? Bel dan met de ledenservice van de Vriendenloterij op het volgende telefoonnummer: 088 - 020 1020.

Hebben jij of je paard nog nieuwe spullen nodig? Met de speciale kortingscode van Stal de Meijerij kan jij nu winkelen met 5% kassakorting op je gehele bestelling.

Voer de kortingscode in in je winkelwagentje en ontvang de 5% korting op je gehele aankoop!

Kortingscode: MEIJERIJ2019

Stal De Meijerij is aangesloten bij Sponsorkliks. Door via Sponsorkliks bestellingen te doen bij webwinkels help je de stal door gratis te sponsoren. Wanneer er via Sponsorkliks een bestelling wordt gedaan, sponsort de desbetreffende webwinkel een deel van het aankoopbedrag aan de vereniging of sportclub.

Hoe werkt Sponsorkliks?
Er zijn allerlei webwinkels zoals Zalando, Bol.com, Coolblue maar ook Booking.com en KLM en nog vele andere webwinkels aangesloten bij Sponsorkliks. Wanneer je iets gaat bestellen bij één van de webwinkels ga dan naar www.sponsorkliks.com en zoek bij de verenigingen op Stal De Meijerij of klik op deze link. Zoek vervolgens de webwinkel waarbij jij een bestelling wilt doen en klik op de Bestelbutton. Je wordt nu naar de webwinkel geleidt en kan vervolgens hetzelfde doen als normaal. Zodra de bestelling is afgerond, gaat er een commissie van het bestelbedrag naar stal zonder dat jijzelf iets extra's betaald!