Paardrijlessen 

Van maandag tot en met zaterdag worden er voor jong en oud paardrijlessen gegeven. Er zijn voornamelijk groepslessen, maar er worden ook privélessen gegeven. Elke groepsles heeft maximaal 8 ruiters en wordt ingedeeld op niveau en leeftijd. Tijdens de les is er aandacht voor het verbeteren van de vaardigheden van de ruiter en wordt de ruiter ook geleerd om je paard te trainen.


Startende ruiters of beginners krijgen altijd eerst privélessen. Een goede basis is namelijk zeer belangrijk bij het paardrijden. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed. Natuurlijk zijn de privélessen ook voor de gevorderde ruiters die hier behoefte aan hebben.


Het is ook mogelijk om springlessen te volgen, zowel privé als in groepsvorm.


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Groepslessen 

Created with Sketch.

De groepslessen zijn erg veelzijdig. Tijdens deze lessen werk je als ruiter voornamelijk aan de dressuur, maar ook maak je wel eens een sprongetje. Ieder krijgt les op zijn eigen niveau en rijdt onafhankelijk van de rest.  Zoals eerder is genoemd bestaan de groepslessen uit maximaal 8 ruiters en duren één uur.

Privélessen 

Created with Sketch.

Naast de groepslessen zijn er ook privélessen te volgen op het gebied van dressuur en springen. Een privéles duurt 30 minuten en is mogelijk voor alle niveaus. Loop je tegen een probleem aan, of zoek je uitdaging, vraag dan naar de mogelijkheden! 

Springlessen 

Created with Sketch.

Tijdens de groepslessen wordt er voor de afwisseling wel eens gesprongen. Daarnaast worden er ook speciale springlessen georganiseerd waar je je voor kunt inschrijven. Het is ook mogelijk om  als privéles een springles te volgen. Lijkt jou dit leuk? Vraag dan naar de mogelijkheden.